Ingen jävla julshow

grisjävel

Alltså alla snackar om hur brunt julen är. Men endå springer alla med kassar under armarna och ojjar över hur hemskt och jobbigt det är.
Det ska handlas julklappar hit och dit, det ska kosta si  och så, min måste vara dyrare än hennes, bla bla bla....vilken jävla BULLSHIT!
Jag spyr galla över de som sitter på bussen och skriker i telefonen hur trötta de är på att göra julmat, städa och fixa.
Ja menar ta och COOLA ner lite... gör som jag. Rata julen. Jag har aldrig gillat den, eller aldrig och aldrig, när jag var en liten knodd tyckte jag nog att det va ganska mysigt, även om det var jag som förstörde det mesta från granen till pepparkakshuset.
Men efter en incident från 10 års åldern då mosters man knackar på ytterdörren och vinglar in med en vit servett på huvet och en röd tejpad vid hakan insåg jag vilket gyckleri det är. Ingen blir lycklig över fjuttiga och onödiga prestenter.
Om jag fick välja skulle alla den här dagen till ära skänka en slant till behövande eller göra något annat av vikt.
Visst kan jag hålla med om att "släckt träffen" i sig är ganska mysig. Men nått annat trams behövs inte.
Jag äger inte en enda julpryl, för de fula jag fick från jobbet förra året åkte direkt i soporna. Jag tänker då inte fira nån kristu födelse, det enda som kan tänkas infinna sig är en rejäl jesufylla...! (eller inte)
Jag har ännu inte handlat en endaste julklapp, nu är det så att min underbara familj har bestämt att ALLA måste köpa nått för en hunka. Jag tänker inte göra de heller, jag funderar på att göra ett korsord som handlar om släckten in stället. Personligt och bra. Enligt mig i alla fall.
Så det blir ingen julshow från min sida och det passar sig alldeles utmärkt.
Njut av varandras sällskap i stället  =)

ps. för att inte låta som en gammal nucka så måste jag tilllägga att alla får göra som dom vill, bara ni inte går i min väg :P

Sammanfattning

ahhh

Hej, Kul, stressigt, roligt, fel, börja om, pinsamt, tystnad, människor, hej!, vill du ha den inslagen?, växla, granska, fantastiskt, råd, felslag, KUL, trött, HEJ!, prestenter, jul, ångest, familj, roligt, välbefinnande, JOBB, rast, sovmorgon, lärorikt, Hej!, sova, växla, Hej, sova, buss, lunch, JUL, ångest, Jobb......

She call my name and start to walk to the small room

Jag låg och vred mig hit och dit hela natten, tvingade mig själv att släcka lamorna vid halv sex tiden. Jag måde så jäval dåligt, huvudet sprängde, näsan rann, det lixom krampade i varenda muskel i min  kropp. Det va som om jag någonstans där inne visste vad som skulle komma idag.
Jag som redan igår bestämt mig för att ha en hällsovecka, massor av grön mat, behandla min förkyldning, ta hand om mig själv....allt förvandlades till fittveckan. Rent bokstavligt.
Helvette!
Rövkuken!
Kan jag ta och bli vuxen nån gång, spelar ingen roll hur det går för alla andra. Jag kommer endå aldrig bli en sån. Jag måste ta tjuren vid hornen och sluta larva mig. Livet blir inte bättre än såhär...!
Suck!
Det är så härligt att varje gång man planerar ett steg framåt, får man en käftsmäll som gör att jag ragglar tillbaka så många steg att jag är i nån jävla neandertalarutveckling.
Helvette!




Sam