Statestik, byhåla och galna kärringar

Tänkte sattsa på att skriva innan jag blir full den här veckan. Å andra sidan har jag planerat en vit helg, men man vet ju aldrig.
Jag har gjort en lissta på allt jag har haft sönder
1.vågen
2.tvättmaskinen
3.torktummlaren
4.strykbrädan
5.stol
6.två dukar
7.påslakan
8.punktering på cykel
9.haft sönder styret
10.handtaget på cykeln
11.ett glas
12.vattenkranen i badrummet
13.en bok
19.Irenes smink
20. Irenes skor
21.kylskåpet
22.lampan i köket
23.kamera

Och här är de jag har tappat bort
1.två mobiler
2.hem nykeln
3.cykelnyckel
4.Böckerna från skolan
5.ett par byxor
6.strumpor
7.pass
8.två plånböcker
9.smycken
10.två kameror.

Jäää jä SÅ mycket är de ju inte. 33 onda saker har hänt mig och jag har väl vart här i si sådär 24 veckor, den ruttnaste matimatikern kan ju då räkna ut att jag har haft otur sisådär 1,3 gånger i veckan. Men nej nej ingen har trott mig, de tror att jag bara har snackat gojja för jag kan ju inte ignorera det faktum att jag är ganska bra på de. Men där har ni statisktiskt uträknad information.

Nu har det säkert hänt mer tråkigheter eftersom att vi har haft polisen inblandad i två incidenter. Den ena var när jag och L har dansat oss lyckliga hela natten på P2, men helt plötsligt inser vi att vi inte vet hur vi ska komma hem. Vi beslutade att ta en spring taxi, På vägen hem satt vi å prata eller snarare mummla med varandra om hur vi skulle göra.
Aja vi hoppar ur bilen och jag VRÅLAR LUBBAAAAAA!!! Klackarna smattrade mot asfalten och vi springer in i en återvändsgränd, där grips vi av panik eftersom att röd-i-hela-jävla-fejcet-fläsk-bergs-chaffis börjar knappa in på oss. Linda pressar igenom mig ett smalt stängsel, därefter drar jag igenom henne, fläskberget va i detta skede bara några få meter ifrån oss. Därefter splittar vi, jag lubbar ignom en lada igenom en hage och in under några plankor. Jag var så rädd att jag inte vågade andas. L hade lubbat och lagt sig under en bro. Hela vägen hem gick vi på vår vakt och höll oss undan de större vägarna.
Jag kan lova er att ingen av oss sov så jätte gott. Nästa morgon satt vi å tryckte uppe i lägenheten rädda som två små fåglar, helt plötsligt kommer J och vill ha L mobil nr och vi blev genast darriga som asplöv. L kikade ut genom fönstret och där stod en polisbil. Vi gick ner med huvudet hängandes mellan knäna och väldigt ångerfylld blick.
Vi talade med polisen som hade satt in en (varså god och garva) special styrka och hade knackat dörr i hela Bad tazmansdorf. Vi betalade och polisen tog en bäss. De undrade föresten om vi idrottar, för vi hade sprungit snabbare än en 100 m löpare.
Jag vet!!! vi gjorde många av de klassiska misstagen. Vi var utläningar, blonda, snacka annat språk, HOPPAT AV UTANFÖR POLISSTATION, haft vita kläder. Ha ha men nu är det ju ännu ett härligt minne.

En annan gång var med väsk incidenten men den orkar ja inte ta nu.

Vet ni att staden jag bor i är så liten, den är så liten så man hälsar på ALLA. Den är så liten så den skapar egna små stads trender, just nu är det "inne" med kallingar under badbyxorna, väldigt sexigt. Den är så liten så det är någon sorts inavel. Den är så liten så man behöver sällan betala fullt pris. Det beror på att man är god vän med kassörskan, badvakten, bagaren, restaurang ägaren, bonden, busschafören, bartendern. Detta utnyttjar (ja kalla mig elak) jag till max eftersom att det som offtast ekar oroande tomt i min penga börs. Den är så liten så folk stannar bilen intil trotoaren och frågar om man vill ha skjuts.
Föresten det där med att färdas i bil är lixom ett krav, De går ut och går med hunden i bil. De åker bil precis överallt, och det är väl därför de stannar och bjuder skjuts eftersom att de antar att man själv har råkat ut för något motorfel.

Igår såg jag en mormor eller snarare jävulen stå på sin uppfart, jag hälsade glatt och då drar kärringen fram en motorsåg som hon gömt så oskuldsfullt bakom ryggen. Jag som blev så rädd att cykeln höll på att trilla omkul. Jag såg in i hennes onda skrynkliga kärring ögon, det jag såg då kommer jag drömma mardrömmar om. Jag tror kärringen ville döda mig. Det blir helt klart en omväg där framöver.

hörde nyss att Tyskland van emot Argentina, först ville jag inte de, men nu tycker jag att det är lite bra, för om Tyskland nu mot förmodan skulle vinna kan man ju skylla Sveriges förlust på att de spelade mot vinnarna. äsch bara en tanke.

Tat lung

Brevid Mona Lisa vill ja ha den

Jag har ritat en bild i flera dagar, jag har suttit på golvet barfota, med en cigg i mungipan. Jag har fått kramp i armen flera gånger, men det har lixom inte gjort nått för jag kände att det här var det bästa jag någonsin har presterat. Jag har jobbat med den dag som natt, så fort lusten har fallit på har ja vart där med pennorna i högsta hugg. Den är ännu inte helt felfri men jag är nöjd, mycket nöjd. Bilden föreställer två my little ponnysar. Behöver ja säga mer om min konstnärs talang.

Read my dreams

Jag brukar drömma mig nätterna igenom. I natt drömmde jag om en penis, den va stor som en val. Avsaknad?!

Midsommer

Jasså är det midsommar idag. Här nere så firar de inte mer än vanligt. Vilken tur att det hamnade på en fradag, alltså för er där hemma =) Jag som skulle vara fin idag, mitt hår blev inte som förväntat, snarare OMA grått, kul jag är en förtidspensionär. Föresten fick jag skoskav när jag skulle gå hem från badet, Jävla bernt kom ju aldrig och hämta mig, som han så vacker sa att han skulle, Aja jag svor halva vägen men till slut klara jag inte mer och jag kände hur tårarna började bränna, Jag stod utanför en bar!!! JA jag gick dit, JA jag har druckigt OCH sjungit snaps visor, Ha ha alla i hela jävla Österrike har säker hört mig. Äsch om ni där hemma käkar sill och nypotatis så kan väl jag sjunga lite. Högg mig i tån med nagelsaxen idag, det såg ut som rena rama crime scen i badrummet, blodet spruta och jag skrek, Nu mår tån bättre och så även jag. Imorgon ska jag till L och hennes Au pair familj och fira midsommar. Då blir det silli dill sill i dill sill i dill dill i dill dill i dill dill dill =) Jag kan tänka mig hela svenska folket sitta där ute, i parker, stränder, gotland, skärgården, baren, ja vart ni än vill. Här sitter jag i mitt rum kl 22.00 i Österrike och känner mig ganska glad över den underbara svenska traditionen, Jag önskar er ALLA en super mysig midsommar. Jag tänker inte plocka 7 olika blommor i natt för jag vet redan vem min prins är =) Heeeelan gåååååååååååår sjung hoppfaderallanlej =)

I can see the sun

Igår fyllde han 21 år. Jag var glad för hans skull. Det måste kännas bra. Han skickade ett mail och sa att jag gjärna kunde ringa?! Öhhh ring själv?! Aja hade ju vart kul om jag nu KUNDE ringa. Jag undrar hur han har de? Idag har jag kännt mig aningen harmonisk, låg där i gräset och kände hur myrorna sprang över min nakna hud, hur de kittlades, jag låg där och såg på svalorna som gjorde saltomotaler i vinden. Jag njöt! Det negativa denna dag är att jag har hört ljudet från Men in black, den där aparaten som tar bort minnet. Hela dagen. =D Jag längtar tills imorgon, jag ska upp tidigt, posta pass papper, sen ska jag köpa färg för mina rötter. Imorgon ska jag bli fin.

VÄRLDENS STÖRSTA FITT KUUUUUUK

VAFAAAAAN!!!!! satt precis här å kollade igenom min kalender, vet inte hur ja kom på det men jag kom iaf på att jag glömde signera mina FUCKING JÄVLA FITT PASS PAPPER, lixom jag VISSTE att nått skulle få fel, ja visste det hela tiden. Det är så jävla typiskt mig och den som säger att jag inte har någon otur kan ju gå å slänga sig framför en bil. Jag har lixom otur hela tiden. Jag fattar inte vad det är som händer. De senaste sex månaderna har det inte hänt annat än tråkigtheter. Lixom varför ska det alltid hända mig. Nu hinner jag defenetivt inte få passet så jag kan åka med till FUCKING jävla skit Italien. JÄVLA PISS HELVETTE. FAN FAN FAN FAN FAN... Ja visste de! UPPDATERING!!!! Föresten är det helt cp, lixom idag är det den varmaste dagen typ på hela året och Hannah cp barn vill inte gå å bada för hon har ont i sin TÅ, lixom det är ju bara en liten tå. och såret är typ minimalt. Sen mitt på dagen var vi ute på gården och lekte med vattenslangen eller ungarna lekte å jag sola, då kommer Irene hem helt plötsligt och säger att det är för varmt för att vara ute. URSÄKTA det är ju typ 500 grader varmare inne. Helt jävla stört. Jävla cp skadade mongo jävlar. Usch kinkig är hannah med, idag hade man stått å svettats framför spisen för att Irene SA att Hannah såååå gjärna ville ha pannkakor. När ung jävlen väl kommer hem så rynkar hon på näsan och vill inte ha, och sa ja varför då? För att det inte finns någon Nutella kvar. Aja cp mogno barn skit i att äta då tänkte ja. Ne då helt plötsligt vill hon ha en sylt som INTE finns hemma såklart, aja hon väljer nån skit sylt och äter en halv pankaka. Shyst unge!!! EN HALV, jag som stått å stekoset i timmar. USCH FY FAN FÖR IDAG. HELVETTES DAG. Ajö

zu viel, to much, för mycket, lian palliion

Nu står jag här igen, allt är för mycket, för mycket hud, för mycket smink, för mycket cigaretter, för mycket klackar, för mycket tankar, för mycket alkohol. Jag tänkte här i min ensamhet att ja kan liva upp det lite med en drink eller två. Mina tankar snurrar även fortare och jag häller upp en ny drink. Eller drink och drink blir väl mest renat här. Jag börjar seriöst att oroa mig för mig själv, som den själviska människa jag är så tycker jag nu att mitt alkoholbruk har skjutit i höjden. Därmed har jag ryggsäcken full med pinsama konversationer, fula hångel och ångest. Jag förstår att jag såklart bara kan sluta, sluta dricka, för vad är det som är så himmelens kul? Ja jag skulle i alla fall svara. Alla oväntade situationer du hamnar i, alla underbart roliga människor du tar kontakt med. Jag tycker att det är roligt att vara full, fnissig och väldigt väldigt onödig. Jag tycker att det ger mig nått att vara full, mer än huvudvärk då alltså. Jag anser mig som världens roligaste Charlie när min promille halt stiger. Men egentligen är det väl bara fjantigt. tråkigt rent av larvigt att vara full. Ja menar, det är inte så himmla läckert när man står där med snyggot nr ett och har svårt att säga hej, det blir lixom mera -Ehhhhöeeeeyyyyy! Guud vah duh vaaa schnygg! Eller när man tror man äger dansgolvet fast det i själva verket ser ut som om man får nån sorts elektriska stolen behandling. Eller när man blir bjuden på en drink och sveper den framför ögonen på inköparen, tackar och går sin väg i tron om att man var artig bara för att man sa tack. Nej egentligen är det inte ett dugg häftigt att vara full. Men fan vad jag gillar att vara larvig, full och onödig. För visst kan jag sluta dricka när jag vill, det är bara det att jag inte har provat de än. Nej nu ropar roséen på mig. Tschuss Ba Ba

äsch inget speciellt

Först måste jag bara säga att jag åkte cab igår, den va jätte gul och jätte liten, mycket mysigt. Sak två som är viktigt att berätta är att jag försökte dyka igenom(?) hela simbassängen idag. Jag provade nog fyra eller fem gånger, men till slut pressa jag mig och lyckades. Jag är stolt över de. Bassängen är nog sisådär 25 meter. Jag är bra på att hålla andan. Ibland gör jag det när folk är för nära, jag vill inte lukta på dom. Ja mår babianpiss idag, jag är så jävla bakis, gjorde bort mig totalt igår. Jag hatar han, jävla cp mongo. Varför fattar han inte att jag inte är kär i honom. Han sa att han tror att jag ljuger för mig själv och egentligen vill ha honom. JOOOO visst tjeeenare! usch blä fy! Lindis måste jobba idag, tråkigt. Jag funderar seriöst på att inte dricka idag. Isf skulle det vara första gången på typ sex månader. Fast det lär ju inte bli så, eftersom att jag var till Interspar och köpte mig en flarra martini Har en himmla konstig känsla idag, värken glad eller lessen, lixom lite sådär mittimellan. Veckan har vart himmla skön och lugn. Hoppas vädret håller i sig, hade 32 grader idag. Sötnosen fyller år på Onsdag, jag köpte ett kort idag. Fan hoppas det händer nått kul idag Ba Ba

HOT

Mitt huvud snurrar, allt snurrar, det händer VÄLDIGT mycket just nu. Lillebror tog studenten igår, det är med skräckblandad förtjusning jag grattulerade honom. OM han bara visste vad som väntar nu. Jag trodde livet skulle bli lätt, vuxet sådär coolt som alla andra har de. Men nej då! det va svårt, det var smärta, de var tankar, de va inga jobb, det fanns lixom INGENTING! Jag saknar ALLA idag, idag vill jag bara hem, vill itne vara här en sekund till. Familjen bara skriker å skriker och jag har inte fått min lön. Jag är trött på att ta hand om barn, jag är trött på att hitta på diverse lekar, jag är trött på att laga mat, jag är trött på att alltid se glad ut. Fick den glada nyheten att L ska stanna här i Austria, plugga! Jag blev glad, jag blev lessen. Jag vill alltid vara nära henne, hon är som mitt alter ego, hon är duktig, hon har karisma, hon har det där lilla extra. Jag beundrar henne för hennes stryrka. Jag önskar hon var jag. Hon är alltid så dukig Åhhh!!!! Och sen är hon ju så DAM HOT! Hörde att D hade vart hemma hos MIG!!! Hemma i MITT hem!!! Det känns konstigt. Jag önskar jag var där också. Jag önskar jag var där, där i hans famn. Snälla gör så veckorna går fort.....! Hemlängtan// Charlie

Längtan

Nu har det regnat här i säkert över en vecka, det är bara mulet grått och allmänt tråkigt. Mina föräldrar var här över helgen, jag kan knappt förstå det, det var som om vi sågs igår. kändes inte alls så länge sen. Jag älskar de så innerligt och nu i efterhand känns det som om jag gjorde de besvikna, att de kanske hade förväntat sig mer av mig. Att jag skulle vara mer vuxen kanske!? Mamma och jag har skrattat oavbrutet sen de kom, vi har exakt samma humor och beter oss som femåringar. Pappa och jag har kanske inte den bästa relationen, men jag gillar honom i alla fall. Jag minns när jag var yngre, gud vad jag skämdes över honom, han sa alltid fel saker, gjorde alltid fel. Men nu tycker jag att det är lixom lite av charmen med pappa, han får helt enkelt vara som han är. Jag har funderat en hel del på att jag har ganska mycket av mina föräldrars drag i mig. Det känns bra, jag blir varm och glad över de. Jag är stolt att vara deras dotter. Och jag hoppas att de känner likadant om mig. När de igår var här å tog förväl kändes det tråkigt, jag längtar ännu mer hem nu. Hem till D! Jag känner mig så innerligt larvig som saknar honom. Men jag kan inte sluta bara sådär. Om någon har ett tips hur man blir av med tankar välkommnar jag de gjärna. Det känns som om det är så nära nu. Jag vill att tiden bara ska rinna iväg så jag får komma hem, komma hem och veta vad som händer. Jag blir så nervös när jag tänker på det att jag börjar må illa. Kan ju tänka hur ja kommer vara den dagen jag SKA åka hem. Jag undrar hur han kommer vara när vi ses? Kommer han ens att krama mig? Kommer han kanske ha en ny tjej? Vad händer om han har de? Ska jag bara strunta i honom då, lämna han ifred? Han är ju trots allt upptagen då. Jag vill inte att han ska ha nån ny tjej, jag vill att han ska vilja ha mig, För jag vill ha han! Jag vill komma hem, jag vill att det ska vara han jag och Augusti, vi två på en fillt, vin, kramar, hångel. Undra om jag kommer få kyssa han igen? Undra om han kommer att älska mig? hejdå

Välkommen till min hjärna!

Jag är så himmla äklig, tjock och äklig, jag mår illa, fy vad äklig jag är, hur kan ja vara de? blä! Luktar illa gör ja med, tjock, äklig och luktar illa, ful är jag också, Usch! Jag vill aldrig mer äta, jag ska sluta äta, jag ska bli smal, lukta gott, snygg och fräch! GUD vad äklig jag är, jag äklar mig själv!