Är det livet?

Flyger, svävar.... tanken tar form, den tar tag i mitt hjärta,  hårt. Den lämnar mig lika fort som den dök upp. Jag sitter ensam kvar, ett sår, ett sår är det enda som syns.
Lyckan är kortvarig men intensiv, jag blir upprymd och det sprudlar till.
Jag bjuder på ett leénde och kanske ett skratt slinker ut.
Den intensiva lycka som infiner sig för ett ögonblick , gör så min kropp vill kramas, dansa, skratta.
Jag vill dela med mig av mina känslor, jag vill ge till alla. Jag önskar jag kunde skänka lycka till bättre behövande.
Idag såg jag en tjej, hon är nått år yngre än jag, hon har barn, barn och man. Hon har hela det där paketet. Det som gör en människa hel. Jag stod och funderade vart de skulle? vart de bodde?
De gick och smålog till varandra, titta till babyn då och då. Men inte såg de värst lyckliga ut.
Är det de där jag vill ha???

Helt plötsligt gick hon förbi och gav mig ett leénde, det kanske va rent av hon som kände intensiv lycka att dela med sig av till en bättre behövande!!!


Shit happens

Helgen är slut, jag är slut, mitt pshyke är defenetivt slut. Ja tror att jag ska ändra mig nu. Jag tror faktiskt att jag kommer göra det. Jag vill göra det. Inte för min egen skull utan för er alla andra. Ja orkar inte med att se era trötta miner över mina utalanden. 
Shit ja orkar inte med mig själv.
Ja ORKAR faktiskt inte med någet mer idag.

Sa jag att jag är trött.....trött på mig själv.

Sa jag att jag lagade lasange idag, Sa jag att mitt hjärta gjorde en volt, minimal volt, men endå en volt igår.

Ja ja. Sa ja att ja skiter i det här.

Nya tag imorgon!
Sure...

AA nästa

Att göra bort sig är väl en sak, men att kuksugar göra bort sig är en helt annan femma. Jag fattar inte vart min gräns är. Varför har den totalsvikit mig? Jag vet att jag itne har världens bästa förhållande till alkohol men...äsch det finns inga men. Jag är helt enkelt en svak, elak och dum i huvet person. Jag har ingen koll på mig själv. Jag lämnar över kropp och själ till alkoholen, och jag hatar det.
Igår lovade vi varandra att ta vara på oss, inte vara så dumdristiga.
Och vad gör jag, shottar Tequila  och får världens lucka. Jag sårade människor som jag faktiskt bryr mig om, och jag uppfyllde nog alla kriterier för packad tjej på stan.
Det är klart jag önskar att det va ogjort men idag, idag i värkligheten finns det INGENTING jag kan göra åt de idiotiska saker jag kläckte ur mig.
Alltså shit.....förlåt. FAN!!!